Σχετικά με εμάς

Η SATECOM S.A ιδρύθηκε το 1991. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της προσφέροντας υπηρεσίες επί παραγγελία εγκατάστασης μηχανογραφικών λύσεων στην περιοχή της Αθήνας για τοπικές επιχειρήσεις. Αποτελεί Asus authorized partner για την περιοχή του Πειραιά εδώ και 4 χρόνια και εισάγει και εμπορεύεται στην ελληνική αγορά το σύνολο των επωνύμων κατασκευαστών προϊόντων πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια, οι βάσεις δεδομένων και οι εφαρμογές µε διασύνδεση µε το διαδίκτυο έχουν συνθέσει ένα μεγάλο μερίδιο των εργασιών της.

Για να είναι οι εφαρμογές της το ίδιο ελκυστικές όσο και λειτουργικές, δόθηκε μεγάλη σημασία στην άμεση ανταπόκριση & υποστήριξη στο χώρο του πελάτη είτε η ανάγκη αφορά hardware είτε software µε τεχνικούς και συνεργάτες που καλύπτουν όλη την γκάμα του χώρου. Υποστηρίζονται όλες οι πλατφόρμες λειτουργικών όπως Windows, Unix , MacOS , Linux όπως και ειδικές φορητές λύσεις για συστήματα tablet (εγκαταστάσεις κονσολών σε περιβάλλοντα ήχου & φωτισμού)

Αποστολή της SATECOM S.A είναι να προσφέρει στις Ελληνικές επιχειρήσεις κορυφαίες λύσεις πληροφορικής ώστε αυτές να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους Κωνσταντίνος Σαράντος - Company CEO
Συνεργαζομαστε με τους μεγαλυτερους οικους πληροφορικης

amd Ashrock Asus Intel Apple Maudio Cisco
Συνεργατες